heroandthedragonorg

ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ

Έχοντας γνωρίσει πολλές οικογένειες που ζουν υπο δυσχερείς συνθήκες, πολύτεκνες, άπορες, μονογονεϊκές, κ.ά, καταγράφουμε τις ανάγκες τους τόσο τροφίμων όσο και ειδών πρώτης ανάγκης. Τα συγκεντρώνουμε χάρη σε όλους εσάς κι οι εθελοντές μας τα διανέμουν σε κάθε μία ξεχωριστά. Χορταίνουμε Αγάπη!

ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Οι ομάδες εθελοντισμού δημιουργούνται με στόχο τα χαμόγελα, τη δημιουργική απασχόληση και την ψυχαγωγία των μικρών ηρώων. Όπως ομάδα θεάτρου, μουσικοκινητικής, κατασκευών και πολλά ακόμη! Κάθε σκέψη σου είναι επίσης δεκτή, καθώς μπορείς να διαθέσεις και τις προσωπικές σου καλλιτεχνικές δεξιότητες. Η δράση λαμβάνει χώρα είτε σε νοσοκομεία/ιδρύματα είτε στο δικό μας χώρο. Υπάρχει, επίσης, δημιουργική ομάδα με σκοπό τη δημιουργία κατασκευών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με σκοπό την εκμάθηση υγιεινών έξεων και την πρόληψη, σε θέματα όπως τη στοματική κι ατομική υγιεινή, τη διατροφή, το κάπνισμα, την κακοποίηση κ.ά.

ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Όταν κάποιο παιδί εισέρχεται για 1η φορά σε κλινική με σκοπό τη νοσηλεία του, προσφέρουμε ένα Κουτί Αγάπης γεμάτο με ό,τι χρειάζεται για μια πιο άνετη διαμονή.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ / ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Παροχή ιατρικής περίθαλψης και συμβουλευτικής από εθελοντές ιατρούς, ψυχολόγους και επαγγελματίες υγείας, για παιδιά άπορων οικογενειών. Κατ οίκον επισκέψεις για διευρεύνηση συνθηκών διαβίωσης & προληπτικού ελέγχου υγείας παιδιών.

BeMySanta

Ο Άγιος Βασίλης και το Ξωτικό του, κάθε χρόνο, είναι έτοιμοι να μοιράσουν δώρα σε κάθε ήρωα. Μια μέρα γεμάτη δώρα, χειροτεχνίες και πολύ πολύ παιχνίδι!

ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συγκεντρώνουμε νέα σχολικά κατά το μήνα Αύγουστο με σκοπό τη δωρεά τους σε ίδρυμα ή παιδιά άπορων οικογενειών.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Συγκεντρώνουμε παραμύθια, νέα ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, με σκοπό τη δημιουργία δωρεάν δανειστικής βιβλιοθήκης για άπορες οικογένειες. Φέτος, θα γίνουν αρκετές ημέρες ανάγνωσης με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με τη λογοτεχνία.

EVENT ΑΓΑΠΗΣ

Διοργάνωση event με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης και τη διανομή τους σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αναζήτηση/συγγραφή έγκυρων, επιστημονικών άρθρων, σχετικά με θέματα παιδικής ηλικίας που να καλύπτουν όποιο τομέα (πρόληψη, υποστήριξη γονέων/παιδιών, στατιστικά κ.ά.).

ΗΜΕΡΙΔΕΣ/ΟΜΙΛΙΕΣ

Διοργάνωση ημερίδων και ομιλιών με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας που αφορούν τους μικρούς μας ήρωες.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ

Πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση. Έτσι, θα γίνονται μαθήματα μελέτης, χορού, ραπτικής, κ.ά χάρη σε επαγγελματίες εθελοντές.

ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Χρόνια τώρα έχουμε φτιάξει και μοιράσει πάνω από 1000 κάρτες και έχουμε πάρει πίσω πάνω από 1000 χαμόγελα από όλο τον κόσμο... Και ναι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

RabbitCalls

Τι γυρεύουν τόσα τρελολαγουδάκια στην ομάδα μας κάθε Πάσχα; Μα να μοιράσουν δώρα στους ήρωες μας! Κι όχι μόνο!

LIVE/ONLINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από φέτος θα είμαστε κοντά σας με online και live ενημερώσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τους μικρούς μας ήρωες, αλλά και κατασκευές για τα μικρότερα μέλη μας! Θα μας βρείτε στο YouTube!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη συγκέντρωση καπακιών, τα οποία στη συνέχεια δίνονται στο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, με σκοπό τη δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

PARTY SUPER ΗΡΩΑ

Σκοπός η διοργάνωση και πραγματοποίηση party για τον μικρό ήρωα και τους φίλους του μετά το πέρας της θεραπείας, επιστροφής, ή γενεθλίων.

ΚΑΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Η ομάδα μας δημιουργεί χρωματιστές κάπες για κάθε παιδί που διαγιγνώσκεται με καρκίνο με σκοπό να το ενθαρρύνει και φυσικά να του υπενθυμίσει πως ένας ΗΡΩΑΣ μαζί με την μαγική του κάπα μπορεί πάντα να ΝΙΚΗΣΕΙ το δράκο του!

*Τα πρόσωπα που απεικονίζονται χωρίς κάλυψή τους είναι κατόπιν άδειας των ίδιων ή των γονέων τους. Οποιαδήποτε αντιγραφή, κλοπή φωτογραφικού υλικού διώκεται ποινικά.

Πάμε σχολείο! για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Μπορείτε να τα χάσετε όλα, αλλά μην χάνετε την πίστη σας στο Θεό. Η πίστη μπορεί να κινήσει βουνά και να βοηθήσει να περπατήσετε κατά μήκος των ποταμών. Ο Θεός είναι η δύναμή μου, ακόμη κι όταν όλα τα άλλα αποτύχουν.

heroandthedragonorg