heroandthedragonorg

Προσωπικά, από παιδική ηλικία, πίστευα πως μια χρονιά ολοκληρώνεται με το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού του σχολείου. Θυμάμαι τις σχολικές γιορτές και τα πολύχρωμα καλοκαιρινά βιβλία με ασκήσεις και εικόνες που θέλαν να κατοχυρώσουν τις νεοαποκτηθέντες γνώσεις, αλλά και να προετοιμάσουν το έδαφος για τις επόμενες. Η μνήμη μου γίνεται θολή...

Στις 23/4/23 είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε στο πρώτο Athens Civil Society Festival, μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του συνΑθηνά, στο Σεράφειο. Τα μέλη μας ετοίμασαν ένα παιχνίδι για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Ήρωα!

Την Κυριακή 9 Απριλίου δώσαμε όλοι ραντεβού και φορέσαμε την πιο Πασχαλινή μας διάθεση για να υποδεχτούμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στο πρώτο μας Bazaar!

"Ευχαριστώ, είχαμε μέρες να φάμε.", μας είπε μια γλυκύτατη μανούλα, που για μέρες εκείνοι και τα παιδιά της έτρωγαν μόνο ψωμί. "Για αν φουσκώσουν", μας είπε...

Επειδή όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην Υγεία, ξεκινήσαμε δωρεάν κατ'οίκον επισκέψεις, χάρη σε μια όμορφη συνεργασία με το #ΠΑΔΑ και το τμήμα Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας -Lab- Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Δημοσια Υγεια - Επισκεπτης Υγειας - Κοινοτικη Υγεια στα πλαίσια του εργαστηρίου "Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στην...

Ηταν 13 Ιανουαρίου του 1996, όταν η 9χρονη Amber Hagerman και ο 5χρονος αδελφός της Ricky, πήραν τα ποδήλατά τους για να πάνε σε ένα εγκαταλελειμένο πάρκινγκ. Λίγο αργότερα ο Ricky θα επέστρεφε στο σπίτι μόνος του. Κανείς ποτέ δεν είδε ξανά την Amber ζωντανή.
πηγή: diaforetikogr

Ειναι τα Podcasts του nevronas.gr για... Όλα... όσα! Είμαι η Γιώτα Ευσταθιου και μιας και ο Σεπτέμβρης είναι μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, έχω μαζί μου σήμερα την Αθήνα Μακρυκώστα ιδρύτρια της ΑΜΚΕ "Ο Ήρωας κι ο Δράκος".

Όταν ήμουν κι εγώ "εκτάκι", όταν η δασκάλα μου με ρώτησε "Τελικά τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;", της απάντησα με σιγουριά: "ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΑΓΑΠΗΣ".

Ένα παραμύθι με ταξιδεύει και δεν ακούω την κοιλίτσα που γουργουρίζει. 7ετών

Είμαι σίγουρη ότι έχεις κι εσύ στη ντουλάπα σου ρούχα που λες "Ίσως το φορέσω κάποια στιγμή". Όμως, μάντεψε, αυτή η στιγμή δεν έρχεται ποτέ, ενώ παράλληλα υπάρχουν παιδιά που φορούν, αν όχι σκισμένα ρούχα, καλοκαιρινά αντί για χειμωνιάτικα. Ή θα δεις τα ποδαράκια τους μεγαλύτερα από το ύφασμα γιατί μεγάλωσαν όμως δεν μπορούν να αγοράσουν νέα.

Υπάρχει; 🥰Ολοκληρώθηκε το #BeMySanta και για φέτος, με πολλούς περιορισμούς μα τα δώρα κι η αγάπη μοιράστηκαν για μια ακόμη φορά! ✨

heroandthedragonorg